Azi:   EN English       
Confort: mobila pentru casa ta Confort: mobila pentru casa ta Confort: mobila pentru casa ta
 prima pagina despre noi contact ajutor
  

mobila la comanda


materiale


accesorii mobilier


conceptie si proiectare


sistemul de executie


sistemul de livrare


preturi, conditii de plata


·   garantia


Service în garanţie 
Pentru mobilierul produs de compania noastră perioada de garanţie este de 12 luni de la data vânzării acestuia. Pentru electocasnice perioada de garanţie este de 24 luni, iar service-ul pentru aceste produse se efectuează de către firmele acreditate de către producători. În momentul achiziţionării produselor din magazinele noastre acestea vor fi însoţite de certificatele de garanţie specifice, care trebuie păstrate de către cumpărător, împreună cu documentul de plată,  pentru a putea atesta dreptul la garanţie în cazul apariţiei unor defecţiuni. Service-ul în garanţie pentru produsele companiei noastre se efectuează de către personalul nostru specializat.

Service post garanţie 

În cazul mobilierului produs de compania noastră se oferă contra cost servicii post garanţie, în cazul unor accidente casnice.

Condiţii şi limitări 
Garanţia se acordă pentru vicii ascunse de fabricaţie. Nu sunt acoperite de garanţie deteriorările produse prin utilizarea produselor în alte condiţii decât cele specificate în certificatul de garanţie (ex: contactul cu apa, forţarea unor subansamble, curăţarea cu solvenţi sau soluţii abrazive).