Azi:   EN English       
Confort: mobila pentru casa ta Confort: mobila pentru casa ta Confort: mobila pentru casa ta
 prima pagina despre noi contact ajutor
  

·   mobila la comanda

 · mobila de bucatarie
 · mobila de tineret
 · mobila de copii
 · mobila de dormitor
 · mobila de sufragerie
 · mobila de birou
 · mobila de baie
 · mobila de hol
 · mobila comerciala

materiale


accesorii mobilier


conceptie si proiectare


sistemul de executie


sistemul de livrare


preturi, conditii de plata


garantia


Mobila Bucatarie Confort, cu Bar

- Sistem de iluminare in zona barului
Super oferta

Mobila Bucatarie Confort, MDF

- Design inovator
Super Oferta

Mobila Bucatarie Confort, MDF


Super Oferta

Bucatarie, Confort


Bucatarie Confort, MDF


Bucatarie Confort, MDF


 <  1  2  > 

Cel puţin un sfert din timpul pe care il stai acasă il petreci în bucatarie. De aceea, acest spaţiu trebuie să fie primitor, cald, dar în acelaşi timp modern şi funcţional.

Tendinţa din ultima vreme este ca zona bucatariei să nu mai fie clar delimitată de living, ci să fie parte integrantă din el. Familiile din ziua de azi nu folosesc bucataria doar pentru gătit, ci şi ca spaţiu pentru a lua masa. Designerii noştri iţi vor propune cele mai bune soluţii pentru amenajarea eficientă a spaţiului din bucatarie.

Condiţiile tehnice avansate de care dispune firma permit satisfacerea unor exigenţe calitative estetice şi funcţionale, permiţând designerilor să ofere soluţii personalizate inedite pentru fiecare bucatarie.

În funcţie de spaţiu, iţi putem oferi bucatarii pe colţ sau tip insulă. Mobilierul va fi realizat din PAL sau MDF, care pot fi vopsite într-o generoasă paletă cromatică. Principalul nostru furnizor de PAL este firma INTERSPAN (Ungaria).

Pentru folosirea în totalitate a spaţiului disponibil şi din considerente estetice, recomandăm încorporarea electrocasnicelor mari în mobilier. În acest fel, fiecare obiect va beneficia exact de spaţiul de care are nevoie şi vor fi eliminate spaţiile "moarte" dintre electrocasnice şi mobilier. In funcţie de preferinţele tale, electrocasnicele pot fi lăsate la vedere sau pot fi mascate de uşi. Pentru aparatura electrocasnică încorporabilă promovăm produse ARISTON, CANDY (Italia), chiuvete, baterii ALVEUS (Polonia), furnizori cu care am dezvoltat de-a lungul timpului relaţii de parteneriat.

Trinom iţi oferă o bucatarie complet dotată şi utilată, realizată din materie primă de calitate. Comanda la noi o mobila de bucatarie si suntem convinsi ca vei fi incantat de oferta noastra. Noi iti oferim mobila de care ai nevoie in bucatarie.