Azi:   EN English       
Confort: mobila pentru casa ta Confort: mobila pentru casa ta Confort: mobila pentru casa ta
 prima pagina despre noi contact ajutor
  

mobila la comanda


materiale


accesorii mobilier


conceptie si proiectare


sistemul de executie


sistemul de livrare


preturi, conditii de plata


garantia


Bine aţi venit pe site-ul firmei TRINOM S.R.L. Firma detine mai multe website-uri. Website-ul de la adresa www.mobilapersonalizata.ro a fost creat pentru a promova mobila executata la comanda de S.C. TRINOM S.R.L. si comercializata cu marca “Confort”.

Utilizarea de către dvs. a website-urilor TRINOM, inclusiv a website-ului de la adresa www.mobilapersonalizata.ro este guvernată de “Termenii si Conditiile” impuse de S.C. TRINOM S.R.L.

S.C. TRINOM S.R.L. este o societatea cu capital romanesc cu sediul in Baia Mare, Str. Fabricii Nr. 8, judetul Maramures, ROMANIA.

Pentru a putea utiliza serviciile oferite prin intermediul website-urilor firmei TRINOM S.R.L., trebuie mai întâi să acceptaţi “Termenii si Conditiile”. Nu aveti dreptul de utiliza website-urile firmei si de a beneficia de serviciile oferite dacă nu acceptaţi “Termenii si Conditiile”.

In cazul in care utilizati serviciile website-urilor TRINOM S.R.L. va considera utilizarea de către dvs. a serviciilor ca o acceptare a “Termenilor si Conditiilor” începând cu momentul respectiv.

Inainte să continuaţi, va rugam sa salvaţi o copie a Termenilor si Conditiilor de utilizare a website-urilor detinute de TRINOM S.R.L.

Dumneavoastra confirmati şi acceptaţi că:

 • pot exista momente de intrerupere (de scurta durata sau chiar de lunga durata) in furnizarea serviciilor in cazul efectuarii unor modificari in continutul si structura website-ului în cadrul acestui process de imbunatatire ;
 • în cazul în care TRINOM vă restricţionează accesul la serviciile conexe contului dvs., nu veti intreprinde nici o actiune impotriva firmei TRINOM S.R.L. si a website-urilor sale;
 • pentru a avea acces la anumite servicii (cum este si cel de abonare la newsletter), vi se poate solicita să furnizaţi informaţii despre dvs. (cum ar fi date de identificare, contact, adresa de e-mail). Sunteţi de acord ca toate informaţiile de înregistrare pe care le furnizaţi firmei TRINOM S.R.L. vor fi întotdeauna adevărate, corecte şi de actualitate.

In calitate de utilizator sunteţi de acord să utilizaţi serviciile doar în scopurile care vă sunt permise prin “Termeni si Conditii” si de legislatia in vigoare.

Important :

 • sunteti de acord să nu întreprindeţi nici o activitate care ar putea dauna serviciilor oferite de website-urile firmei TRINOM SRL.;
 • sunteti de acord să nu reproduceti, sa nu multiplicati, sa nu copiati, sa nu vindeţi, sa nu comercializaţi informatii existente pe website-ul firmei TRINOM S.R.L.;
 • sunteţi de acord cu utilizarea datelor în conformitate cu politicile TRINOM S.R.L. privind confidenţialitatea.
 • sunteţi de acord ca sunteţi singurul responsabil pentru orice incalcare a obligaţiilor dvs. prevăzute in “Termeni si Conditii”, si sunteti raspunzator de eventualele consecinte ale incalcarii obligatiilor.

COPYRIGHT Intregul continut al acestui site www.mobilapersonalizata.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date - este proprietatea TRINOM S.R.L. si a furnizorilor sai, si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul TRINOM S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare

S.C. TRINOM S.R.L. poate revizui oricand “Termenii si Conditiile” fara o notificare prealabila.

Toate serviciile sunt furnizate "ca atare" iar S.C. TRINOM SRL nu va oferă nici o garantie in ceea ce priveste continuitatea serviciilor si calitatea acestora.

S.C. TRINOM SRL nu raspunde pentru:

 • nici o pierdere directa sau indirectă pe care o puteti suferi prin utilizarea website-ului;
 • nici o pierdere directa sau indirectă pe care o puteti suferi prin luarea in calcul a unor preturi sau costuri pentru anumite produse sau servicii;
 • orice pierdere sau prejudiciu suportat de dumneavoastra ca urmare a increderii acordate de informatiilor prezentate pe website-urile firmei;
 • orice pierdere sau prejudiciu suportat de dumneavoastra ca urmare a intreruperii furnizarii serviciilor
 • pierderi sau prejudicii produse din cauza nerespectarii obligaţiei dumneavoastra de a de a asigura securitatea parolei sau a datelor de cont;
 • orice pierdere sau prejudiciu suportat de dumneavoastra ca urmare a accesarii unor linkuri catre alte website-uri sau al interpretarii informatiilor de pe alte siteuri.
Drepturile si obligatiile utilizatorilor site-ului si toate efectele juridice pe care acceptarea le produce, sunt guvernate de legea romana in vigoare.